dimecres, 8 d’octubre del 2008

Alguna frase més d'aquestes que fan pensar

LES PERSONES CANVIEN QUANT S'ADONEN DEL POTENCIAL QUE TENEN PER CANVIAR LES COSES.


NO PRETENGUIS SER VALENT SI N'HI HA PROU EN SER INTEL·LIGENT


ESPERAR FA MAL.
OBLIDAR FA MAL.
PERÒ EL PITJOR DELS PATIMENTS ÉS NO SABER QUINA DECISIÓ PRENDRE.



TOTS ELS DIES DEU ENS DONA, JUNTAMENT AMB EL SOL,
UN MOMENT EN EL QUE ES POSSIBLE CANVIAR TOT EL QUE ENS FA INFELIÇOS



2 comentaris:

S.L ha dit...

Temps de reflexió... Temps de canvis

Les coses comencen i acaben, tant les bones com les dolentes. La vida està formada per etapes de més llargues i de més curtes, de millors i de pitjors, de dificils i de felices. Les experiences són aixó: experiences de les quals s'ha d'aprendre a no tornar a caure en els errors passats, a madurar, a veure les coses desde diferents perspectives, a tirar endavant. S'ha de disfrutar dels petits detalls que et proporciona l'existencia. Compartir un somriure, una paraula, una mirada, una caricia... Un instant de complicitat amb una persona pot unir molt més que tota una vida de phrases inacabades.

Ari del Perellò ha dit...

Gràcies S.L. per les teves reflexions i pels petits detalls.

Tot el 2008 és un any de canvis però si mirem una mica més lluny, amb la mirada més aixecada cap als grans moviments de l'univers, veurem que acabem d'entrar a l'era Aquari i és una era que fa temps que se sap que comportarà grans canvis a la civilització nostra, em van dir.

Jo crec que els canvis que em viscut aquest any (em sembla que no trobaríem ningú que digues que no li ha canviat res akest 2008!!) son quasi insignificants comparats amb tot el que ens espera (i no parlo d'una petita crisi econòmica!! ) a partir d'ara.

Només ens queda disfrutar dels petits moments, dels petits detalls que son els que faran sentir-nos plens i feliços amb nosaltres mateixos i poder disfrutar així de la bona companyia dels amics i altres personatges "variopintos" que han de passar per la nostra vida.

L'experiència és el fruit o el resultat d'un esforç que fem cadascú de nosaltres.

L'experiència es l'aprenentatge que necessitem per viure i sobreviure en akest món.

La salut i l'experiència son dos coses que necessitem i hauríem de fer servir fins a la fi dels nostres dies, penso que com més gran et fas, més t'adones de lo important que son i aprofites tan l'experiència com la salut per a poder somriure cada dia.

Perquè cada dia que comencem, és un èxit a celebrar !!!!

Gràcies per somriure.